Ze.kitch interijeri – nova era luksuza i elegancije na tržištu regije

Ljubitelji oku ugodnih interijera, profinjenosti i minimalizma, posebice kvalitetnih stiliziranih kuhinja, zasigurno već poznaju brend ze.kitch. Riječ je o zadarskom studiju namještaja pod vodstvom uspješnog poduzetnika i strastvenog zaljubljenika u interijere Josipa Zekića. Posljednje dvije godine dominiraju na lokalnom tržištu u industriji uređenja prostora i luksuznog namještaja. Zavirili smo iza kulisa studija i otkrili njihove planove proširenja usluga i osvajanja tržišta regije.

Personalizacija kao nova era poslovanja

Iskustvo i strast za uređenjem prostora uvelike pridonose uspješnosti poslovanja, posebice u industriji koja veliki naglasak stavlja na autentičnost stila i dizajna. Kod ovog poduzetničkog vizionara to su bile – kuhinje. Nakon više od 10 godina rada u industriji dizajna i uređenja interijera, Josip se usavršio u modularnim, personaliziranim kuhinjama. Upravo taj inovativan koncept dizajna Josip je primijenio u svoje kuhinje i ponudio tržištu veću fleksibilnost i prilagodljivost prostora za kuhanje. Tako su ze.kitchen kuhinje omogućile vlasnicima prilagodbu i personalizaciju prostora za kuhanje, stvaranje jedinstvenog dizajna, fleksibilnu organizaciju prema potrebama, lakše održavanje, ekonomičnost, skalabilnost i ekološku održivost.

„Vjerujem kako smo se sa ze.kitchen kuhinjama dobro pozicionirali u industriji, odabrali nišni poslovni koncept i dokazali se na tržištu. Proširenje brenda isključivi je odgovor na potrebu tržišta za personalizacijom – bilo da je riječ o usluzi dizajna kroz individualni pristup, izradi proizvoda po mjeri korisnika ili odabiru specifičnog komada namještaja s potpisom svjetskog brenda. Ponosan sam što klijent danas sve to može dobiti na našoj adresi.“  – naglasio je Josip Zekić, osnivač i vlasnik brenda ze.kitch

Novi koncept coworkinga koji pomiče granice u industriji dizajna

Glavni cilj novog poslovnog koncepta ze.studio je stvaranje zajedničkog radnog okruženja u kojem pojedinci, dizajneri interijera, mogu sudjelovati u razradi ideje, dizajnerskog smjera i potpunog projektiranja interijera ze.kitch projekata. Riječ je o uslugama savjetovanja, idejnog rješenja i 3D vizualizacije interijera kojima započinje svaka priča ze.kitch interijera. Fokus je na uslugama vizualizacije i projektiranja unutarnjeg uređenja prostora. Klijentima se već pri prvom susretu nudi usluga stručnog savjetovanja o izboru namještaja, boja i tekstura te završnih obrada. Dizajnerski tim potom kreira idejno rješenje – inicijalne prijedloge, interijerske tlocrte i prijedloge boja i tekstura kako bi postavili temelje za projektiranje interijera. Završni korak predstavlja 3D vizualizacija koja klijentima pruža jasnu sliku budućeg prostora, omogućujući im uvid u funkcionalnost interijera prije procesa realizacije.

„Ze.studio otvara vrata svima koji traže inspiraciju i kvalitetu u uređenju interijera te pruža prostor za dijeljenje iskustva među dizajnerima interijera. Smatram kako je ovaj kreativni koncept bio jedini logičan korak u proširenju našeg poslovanja kako bismo pravovremeno doskočili svim izazovima i specifičnim potrebama klijenata. Vjerujem kako će kombinacija naše stručnosti i umjetničkog izričaja vanjskih dizajnera osigurati jedinstven pristup i personalizirana rješenja za naše klijente.“ – naglasio je Zekić.

Potpuno iskustvo uređenja interijera

Proširenje brenda zasnovano je konceptu one stop shop usluge koja klijentu osigurava podršku u svim fazama procesa uređenja prostora – od ideje, razvoja pa sve do realizacije projekta. Riječ je o proširenju poslovanja kroz usluge dizajna, personalizacije interijera i projektiranja. Unutar kreativnog studija izmjenjivat će se dizajneri interijera, odnosno njihovo znanje i iskustvo kroz rad na različitim projektima iz industrije dizajna i arhitekture. S obzirom na isto, kreativni i dizajnerski dio izdvojen je u ze.studio, izrada modularnih kuhinja ostaje u sklopu ze.kitchen kuhinja, dok ze.living sada obuhvaća cjelokupan showroom namještaja s potpisom svjetskih brendova.

„Naša formula je jednostavna: kreativnost, kvaliteta i stilsko okruženje s čovjekom u fokusu. Od samog početka odlikuje nas profesionalnost pristupa i visoka kvaliteta proizvoda te stilski minimalizam koji proizlazi iz pažljivog odabira materijala. Naši materijali u skladu su s najvišim svjetskim standardima kad su u pitanju kvaliteta, čvrstoća, dugotrajnost, funkcionalnost te održivost. Upravo dokazana kvaliteta i rast poslovanja potaknuli su nas napraviti iskorak u poslovanju, upotpuniti cijeli proces opremanja doma i započeti širenje na regiju.“ – zaključio je Zekić.

Novi smjer poslovanja omogućit će i samostalno djelovanje brendova tako da će klijent moći naručiti zasebno kuhinju po mjeri, odabrati određeni komad namještaja ili dogovoriti projektiranje cjelokupnog projekta. Zahvaljujući upravo tom konceptu brend ze.kitch pozicionirao se na tržištu kao mjesto potpunog iskustva uređenja interijera.

Ze.kitch i Best Real Estate donose novo iskustvo luksuznog uređenja interijera

Uzbuđenje i entuzijazam rastu u timu Ze.kitch interijera, jer su nedavno ostvarili partnerstvo s prestižnom agencijom Best Real Estate. Ova suradnja označava novo poglavlje u njihovoj priči o pružanju besprijekornog iskustva luksuznog uređenja interijera. “Ponosni smo surađivati s timom Best Real Estate. Drago nam je što su prepoznali naš kredibilitet na tržištu luksuznog opremanja interijera i što danas imamo priliku zajedničkim snagama pružiti zavidno iskustvo usluge našim kupcima. Iznimno cijenimo personalizirani pristup agencije koji se manifestira kroz svaki korak njihove suradnje s kupcima, od prvog kontakta, prezentacije pa sve do savjeta i primopredaje nekretnina, što uvelike olakšava naš posao. Vjerujemo kako će ova suradnja uvelike pridonijeti kvaliteti i rastu našeg poslovanja,” izjavio je Josip Zekić. Ova suradnja dodatno potvrđuje Ze.kitch kao ključno odredište za one koji traže vrhunsku eleganciju i personalizirani pristup u uređenju svojih interijera.

https://luxurylifestyleawards.com/winners/real-estate-agency/best-real-estate-croatia-coastal-dreams

Povezani blogovi i novosti