O nama

Dobrodošli na internet stranice BEST REAL ESTATE, poslovnog sustava pri posredovanju kod prodaje, kupnje nekretnina Na našim stranicama možete pronaći cjelokupnu ponudu najekskluzivnijih nekretnina na Jadranu,te uz redovnu ponudu nekretnina koju možete naći na našem portalu također za INVESTITORE imamo ponudu kapitalnih investicija, projekata, marina, hotela… koje ćemo Vam dostaviti na Vaš konkretan upit.

O Vama će brinuti tim iskusnih agenata koji će Vas pratiti od prvog kontakta ,prezentacije ,savjeta do same primopredaje nekretnine uz kontrolu i koordinaciju s odvjetničkim te javnobilježničkim uredom, ovlaštenim arhitektima, geodetima, građevinskim inženjerima, poreznim savjetnicima, nudimo vam sigurnost u kupnji ili prodaji nekretnine.

Uz osnovnu ponudu kupnje i prodaje , nudimo i dodatnu uslugu našim klijentima, jer želimo da u Vašem novom  domu uživate, a ostalo da prepustite nama.

Naša misija

S uredom u Zadru,  te s našim Partnerima na cijeloj obali spremni smo u svakome trenutku odgovoriti Vašim željama-zahtjevima, u što kraćem vremenskom roku za odabranu nekretninu na svakoj lokaciji. Dugogodišnje iskustvo u posredovanju garancija je kvalitete i zadovoljstva naših klijenata! Hvala Vam što ste posjetili naš web-site, obratite nam se s povjerenjem!

S poštovanjem, Vaš Best real estate team,

“VAŠ PARTNER ZA NEKRETNINE U HRVATSKOJ“

Naš tim

Davor Perišić, CEO & Founder

– Diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu –smjer marketing 1995. godine
– Bogato radno iskustvo na menadžerskim poslovima:
– Komercijalni direktor Sonik
– Direktor prodaje i marketinga Plodine 
– Direktor prodaje i marketinga Kutjevo vinarija
– Izvršni direktor košarkaškog kluba Zadar
– Project manager Fleury Michon
– U nekretninskom biznisu od 2010.

Dina Lončar, prvostupnica kulture i turizma

– Bogato radno iskustvo u posredovanju kod prodaja nekretnina
– Agent s licencom od 2011.

Valentina Krekić, mag.ing.arch.,

– Diplomirala je na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu 2018.,
– Od 2020. je i ovlaštena arhitektica za obavljanje poslova prostornog uređenja i graditeljst
– Prva iskustva stekla je za vrijeme studiranja na praksi u ponajboljim hrvatskim arhitektonskim uredima, uz kontinuirane dokaze izvrsnosti kao što su Rektorova nagrada za individualni znanstveni i umjetnički rad, nagrada Miroslav Kollenz, te višestruke pohvale vijeća i publikacije projekata
– Nakon fakulteta, bavi se projektima svih disciplina i mjerila – urbanizmom, arhitekturom, interijerima, produkt dizajnom, grafičkim dizajnom, uz iskustvo vođenja projekata kroz sve faze

Domagoj Krpina, Odvjetnik

– 30 godina rada u odvjetništvu, zastupanja malih, srednjih i velikih tvrtki iz RH i inozemstva, te najvećih hrvatskih banaka i slovenskih banaka i velikog broja jedinica lokalne samouprave
– Posebno iskustvo u zemljišno knjižnom i ugovornom pravu vezano uz vlasničke odnose i gradnju objekata
– Svi kontaktu mogući na engleskom, njemačkom i slovenskom jeziku

POSREDNIČKA NAKNADA

Posredniku za obavljeno posredovanje prilikom kupoprodaje nekretnina pripada posrednička naknada.

PRODAVATELJ:

Ukoliko dođe do sklapanja pravnog posla s kupcem, a vezano na konkretnu nekretninu prodavatelja o kojoj  je agencija pregovarala s kupcem  smatra se da je prodavatelj sklopio s agencijom  Ugovor o posredovanju na daljinu, ukoliko o korespondenciji agencije i  prodavatelja, vezano na konkretan pravni posao postoji pisani trag. Sklapanjem ugovora na daljinu prodavatelj prihvaća sve odredbe tipskih ugovora agencije, koja ista sklapa s klijentima, a posebice pravo agencije na naplatu posredničke provizije u visini od 3% kupoprodajne cijene nekretnine, uvećane za porez na dodanu vrijednost, ukoliko ga je agencija obvezna obračunati.

KUPAC:

Ukoliko dođe do sklapanja pravnog posla s prodavateljem , a vezano na konkretnu nekretninu prodavatelja o kojoj  je agencija upoznala kupca  smatra se da je kupac sklopio s agencijom  Ugovor o posredovanju na daljinu, ukoliko o korespondenciji agencije i  kupca  vezano na konkretan pravni posao postoji pisani trag. Sklapanjem ugovora na daljinu kupac  prihvaća sve odredbe tipskih ugovora agencije, koja ista sklapa s klijentima, a posebice pravo agencije na naplatu posredničke provizije u visini od 3% kupoprodajne cijene nekretnine, uvećane za porez na dodanu vrijednost, ukoliko ga je agencija obvezna obračunati.

Donosimo nekoliko korisnih linkova o temama koje vrijedi istražiti:

Kontaktirajte nas