Predstavljamo talijanski VezzDesign, Best Real Estate partnera koji donosi revoluciju u luksuznom i ekološki održivom dizajnu!

vezzdesign kitchen

Inovativno i održivo, dugotrajno, a fleksibilno, u svakom slučaju –  jedinstveno na tržištu.

Sve to objedinjuje VezzDesign, talijanski brend koji kreira visoko kvalitetne čelične kuhinje unikatnog dizajna s jedinstvenim, patentiranim klik-klak sistemom koji vam omogućuje da izgled svoje kuhinje mijenjate kada to poželite.

„Revolucionirajte svoju ideju kuhinje“, njihov je moto, a mi bismo još dodali – revolucionirajte svoju ideju životnog prostora. Ekipa VezzDesigna, naime, može kompletno urediti i cijeli vaš stambeni prostor.

Ako ste ljubitelj luksuza, preferirate posebne nekretnine, predmete, a tako i unikatni dizajn, ovo je brend za kojeg trebate znati. VezzDesign novi je partner Best Real Estate koji će vam pomoći da novi dom pretvorite u oazu baš prema vašoj mjeri.

Kuhinje za život unikatnog dizajna i prepoznatljivog talijanskog stila

VezzDesign bavi se dizajnom interijera, s fokusom na kuhinje, srce svakog doma.

Massimo Vezzoni, začetnik brenda, krenuo je od potrebe kupaca za otpornijim, a fleksibilnim kuhinjama impresivnog dizajna.

Tako je došao na ideju proizvodnje kuhinja od čelika, materijala koji je ne samo dugotrajan, već i ekološki održiv. 

„Od samog početka htjeli smo biti drugačiji, ponuditi kupcima nešto što je izvan okvira. Naš dizajn karakterizira poznati talijanski stil, izuzetna kvaliteta proizvoda i usluge te jedinstveni dizajn. Sve to objedinjeno pod imperativom ekološke održivosti“.

VezzDesign kuhinje otporne su na vodu, vatru, funkcionalne su te dizajnirane na način da se savršeno uklope i obogate svaki prostor. To im omogućuje jedinstveni klik-klak sistem zbog kojega vanjski izgled vaše kuhinje – boju, završni materijal – vrlo lako možete promijeniti. Estetski su impresivne – ponekad uopće ne biste rekli da je riječ o čeliku jer se „finiširaju“ s materijalima poput stakla, porculana čak i cementa. Na njima nema vidljivih spojeva te se u potpunosti mogu reciklirati.

Briga o budućnosti kroz prakticiranje ekološke održivosti u izradi i dizajnu kuhinja, ali i uređenju interijera, jedna je od ključnih vrijednosti VezzDesign brenda.

Životni prostor uređen baš po vašoj mjeri

Kada je riječ o uređenju prostora, Massimo Vezzoni kaže kako je njihov glavni zadatak translatirati želje i osobnost kupca u prostor u kojem boravi.

„Gotovo sve što zaželite, mi možemo izraditi“. Vezz Design namijenjen je svakom tržištu koja prepoznaje vrijednost koju njihovi proizvodi donose u živote kupaca.

Kupci nisu samo privatne osobe već i hotelski lanci, apartmanska naselja.

„Hoteli trebaju snažan, izdržljiv namještaj koji se po potrebi istovremeno može vrlo brzo promijeniti. Uz naš dizajn renovacije hotela i apartmana mogu biti puno kratkotrajnije i efektivnije“, napominje Vezzoni.

Suradnja temeljena na zajedničkim vrijednostima

VezzDesign prisutan je na više tržišta diljem svijeta, a nedavno su izlagali na Danima talijanskog dizajnu na sajmu u Dubaiu. Hrvatskom tržištu privukao ih je sve razvijeniji segment luksuznih nekretnina koje žele opremati. 

Luksuz podrazumijeva ekskluzivnost, superiornost i posebnost, upravo ono što VezzDesign nudi i to po cijenama koje su adekvatne kvaliteti njihovih proizvoda i usluga.

Best Real Estate su prepoznali kao istančanog aktera na području poslovanja nekretninama na Jadranskoj obali, što po raznolikosti ponude, što po profesionalnosti u pristupu poslovanju.

„Osim što Best Real Estate ima bogatu ponudu luksuznih nekretnina, smatram da dijelimo neke zajedničke vrijednosti. Prvenstveno posvećenost klijentima i želju da budemo drugačiji, da napravimo razliku u industriji“, kaže Vezzoni nadodajući da smatra da je ovo početak jedne odlične poslovne suradnje.

Benefite suradnje osjetit će i klijenti Best Real Estatea, kako će imati posebne pogodnosti kod ugovaranje ponude za uređenje interijera ili kuhinje u VezzDesignu.

Povezani blogovi i novosti