Ordinacija Sladović – vrhunska stomatološka usluga bez kompromisa

ordinacija sladović zadar

Predstavljamo novog Best Real Estate partnera!

U moru vrsnih stomatoloških ordinacija u sunčanom Zadru, jedna se ipak ističe  najsuvremenijom opremom, a nadasve razinom posvećenosti i dostupnosti pacijentu. Kada je u pitanju odlazak kod stomatologa te dvije stavke od iznimne su važnosti.

„Odlazak stomatologu u početku nikad nije sretno iskustvo, ali može to postati ukoliko postoji povjerenje između liječnika i pacijenta“, ističe M.Sc. Frano Sladović, dr.med.dent nekadašnji asistent na Stomatološkom fakultetu u Rijeci koji je akademsku sredinu zamijenio onom poduzetničkom.

 Već više od dva desetljeća nudi uistinu vrhunsku stomatološku uslugu u centru grada Zadra te pomaže brojnim pacijentima staviti osmijeh na lice, ali i prevladati stah od posjeta stomatologu. O kvaliteti rada, rezultatima, ali i samom pristupu radu u prilog idu tisuće zadovoljnih pacijenata.

Ordinacija Sladović spoj je ljubavi prema stomatologiji i želje za izvrsnošću

frano sladović stomatolog zadar
M.Sc. Frano Sladović, dr.med.dent

„Obrazovanje jednog stomatologa nikada ne prestaje“ kaže Frano Sladović koji je svoju želju za usvajanjem novih znanja ispunio specijalističkim studijem implantologije u Njemačkoj. Upravo je implantologija jedna od najtraženijih usluga u Privatnoj dentalnoj ordinaciji Sladović i područje u kojemu Frano istinski uživa.

Cijeli projekt osnivanja vlastite ordinacije nastao je na temelju ljubavi i entuzijazma prema dentalnoj medicini i radu s pacijentima. Ordinacija Sladović obiteljska je ordinacija u kojoj predano radi i Franina supruga Lada Sladović, dr.med.dent. Ona se pak kontinuirano usavršava u sve traženijoj grani estetske stomatologije i ne-kirurške estetske medicine.

Bitno je biti iskren s pacijentom, ali i pratiti tehnološka i znanstvena dostignuća

Odnos s pacijentom je ključan je za uspješno izvođenje zahvata, neki od kojih ponekad znaju biti i bolni. Važno je da je pacijent na to spreman te da zna da je u stručnim rukama liječnika koji mu je posvećen.

„Našim je pacijentima bitna dosljednost, kvaliteta usluge i stručno savjetovanje, prijateljski odnos s liječnikom i popratnim osobljem. To se trudimo uvijek isporučiti, bez kompromisa. Svaki pacijent koji se odluči za našu ordinaciju može biti siguran da će dobiti najstručniju uslugu, dostupnost u bilo kojem trenutku dana i noći“, napominje Frano Sladović.

Redovito praćenje novih znanstvenih kao i tehnoloških dostignuća u stomatologiji može mnogo olakšati pacijentu. „Tehnologija je pola našega posla“ kaže osnivač ordinacije Sladović.

Upravo je suvremenost opreme jedan od kriterija koji razlikuje brojne privatne ordinacije na zadarskom području. Praćenje trendova ne sastoji se samo u praćenju potreba i želja pacijenata za određenim zahvatima, već i cijeloj lepezi novih mogućnosti koju suvremena znanost donosi.

„Fantastično je koliko je znanost napredovala. Nova saznanja uvelike pomažu nama, ali prije svega pacijentima jer skraćuju i olakšavaju posjete“.

Osjećaj sigurnosti, transparentnost i dostupnost povezuju Ordinaciju Sladović s Best Real Estateom

Što je to što veže dvije različite grane poput stomatologije i prometa nekretninama? Kao i u svakoj uspješnoj suradnji, ključ je u zajedničkim vrijednostima.

„Ponajprije su to osjećaj sigurnosti, obiteljske povezanosti, transparentnost, dostupnost. To su polazne točke koje određeni posao čine uspješnim i čvrstim i zato sam odlučio svoje povjerenje dati upravo Best Real Estateu“, kaže Frano Sladović.  

Svi klijenti Best Real Estatea koji se odluče posjetiti  Privatnu ordinaciju dentalne medicine  Sladović dobit će maksimalno profesionalnu i najsuvremeniju uslugu, prijateljski odnos s cijelim stručnim timom te  dostupnost 24/7.

Stoga, ako ste u potrazi za vrhunskom stomatološkom uslugu jednako kao i za vrhunskim nekretninama, ne tražite dalje. Ordinacija Sladović ima naše povjerenje i apsolutnu preporuku!

Povezani blogovi i novosti