We sell homes that make you happy

Vila za odmor u blizini Zadra

Lokacija: Zadar

Cijena: 450.000,00 €

Cijena po m2: 2.250,00 €

200 m2

Broj soba: 7

Spavaće sobe: 5

Kupaonice: 4

Značajke

Opis

Vila je smještena samo 15 kilometara od grada Zadra. Novoizgrađena Villa je smještena u mirnom predjelu, savršenom mjestu za bijeg od svakodnevnih obaveza i užurbanosti gradskog života. Vila je vrlo prostrana te može udobno smjestiti 12 gostiju.

Okružena je prekrasno uređenim vrtom opremljenim roštiljem gdje možete uživati u svježe pripremljenim jelima sa svojom obitelji i prijateljima. U potpuno ograđenom dvorištu vile nalazi se lijepi 60m2 velik bazen, okružen ležaljkama za deset ljudi.

Bazen ima i opciju grijanja čineći vilu savršenom za boravak i izvan ljetne sezone. Pored bazena pronaći ćete i novoizgrađeni nogometni teren s umjetnom travom. Površina vile iznosi 200m2, a nalazi se na 1100 m2 velikom terenu.

Vila ima pet prostranih i udobnih spavaćih soba opremljenih bračnim krevetima, a tu su i četiri potpuno opremljena kupatila s tuševima . Osim toga, villa sadrži i dvije potpuno opremljene kuhinje, blagovaonice te dva dnevna boravka. Blagovaonica na prvom katu može smjestiti 8 ljudi, dok ona u prizemlju može smjestiti 6 ljudi.

Vila ima saunu kao i prostorija za igru u kojoj možete provesti mnogobrojne večeri s prijateljima i obitelji. Igraonica je opremljena biljarom, stolnim nogometom, pikadom te PlayStation 4 konzolom.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte !

Šifra: #71550

Tlocrt

Ova nekretnina nema priloženi tlocrt.

Kontaktirajte nas

Slične nekretnine