I ove godine smo prva adresa za luksuzne nekretnine na Jadranskoj obali

Luxury lifestyle awards best real estate

Ako tražite svoj idealni dom na očaravajućoj Jadranskoj obali, adresa na koju trebate ići je ona Best Real Estatea.

Treći put zaredom tako je odredio tim koji stoji iza Luxury Lifestyle Awards koji nam je ovoga puta dodijelio nagradu za najbolju agenciju za luksuzne nekretnine u Hrvatskoj (Best Luxury Real Estate Agency in Croatia).

Iznimno smo ponosni i sretni što je našu ljubav prema ovom poslu, kao i posvećenost svakom klijentu, prepoznao i žiri koji stoji iza ove prestižne nagrade s bazom u New Yorku.

Bogati portfelj prvoklasnih nekretnina, posvećenost svakom klijentu i sveobuhvatna usluga

Koje su to karakteristike koje čine neku agenciju „najboljom“? Je li to bogata i raznovrsna ponuda vrhunskih nekretnina? Konkretno, u našem slučaju, nekretnina iz segmenta luksuza?

Na hrvatskoj obali, a napose u Dalmaciji, u posljednje vrijeme svjedočimo porastu gradnje luksuznijih nekretnina. Međutim, ponuda je i dalje manja od potražnje, a zna se dogoditi da nisu baš sve nekretnine koje su označene kao luksuzne na toj razini.

Ponekad se nije lako snaći u toj ponudi i zato su pravi ljudi,  koji znaju svoj posao i mogu usmjeriti klijenta prema onoj nekretnini koja će najbolje odgovarati njegovim potrebama, željama i mogućnosti, važniji nego ikad.

Mi u Best Real Estateu specijalizirani smo za luksuzne nekretnine te ćete u našoj ponudi pronaći bogat i raznovrsni izbor vrhunskih te high-end nekretnina koje su rijetkost na našoj obali. Prije svega se to odnosi na vile i luksuzne stanove u neposrednoj blizini mora. Dvije takve vile blizu sunčanog grada Zadra u središtu temperamentne Dalmacije kao i jedan penthouse, predstavio je tim Luxury Lifestyle Awardsa na svom portalu.

Interes za nekretninama na hrvatskoj obali ne jenjava, a ne spušta se niti njihova cijena. No klijentima, pogotovo onima koji dolaze iz drugih država, bitno je i kako se mi kao agencija, ali i ljudi ophodimo s njima.

Važni su im podrška, pouzdanost i osjećaj sigurnosti, a ponekad i pomoć pri odluci. Isto tako, dodatne usluge koje im nudimo poput pravne pomoći i uređenja interijera mnogo znače našim klijentima jer sve što trebaju mogu pronaći na jednom mjestu.

Odnosi se to i na medicinsku uslugu, zbog koje mnogi stranci često odabiru upravo Hrvatsku.

Holistički pristup koji nudimo, uz dobro razrađenu mrežu usluga i partnera te visoku razinu profesionalnosti koju pružamo klijentu ono su po čemu se ističemo na tržištu i zbog čega smo već treći put nagrađeni Luxury Lifestyle Awards nagradom.

Pokreće nas želja za rastom i razvojem, ali i zadovoljnim klijentima

Osim vila, kuća i apartmana uz more, u našem se portfelju nalaze i druge sjajne prilike za investitore koji žele uložiti u veće projekte. Tako ćete u našoj ponudi pronaći i jedna od rijetkih preostalih zemljišta blizu mora, hotele, marine.

K tome, nedavno smo otvorili i ured u glavnom gradu Hrvatske, Zagrebu. U našoj ponudi možete pronaći i prvoklasne nekretnine u tom vibrantnom gradu, kao i nekretnine u gradu budućnosti – Dubaiu.

Nagrade i priznanja koje dobivamo, uključujući Best Luxury Property Portal in Croatia i TOP 100 Best Real Estate Brokers and Developers of 2023, potiču nas da još srčanije radimo ovaj posao koji obožavamo.

 I ne mislimo stati jer je želja za rastom i razvojem ono što nas pokreće. Kao i, naravno, želja da svakom klijentu pronađemo njegov idealni dom, onaj koji će ga učiniti sretnim.

Ako vi tražite svoj dom na Jadranskoj obali, u Zagrebu ili pak želite investirati u nekretnine u Hrvatskoj, javite nam se, rado ćemo vam biti podrška na tom putu!

Povezani blogovi i novosti