Prestižna globalna nagrada uručena Best Real Estateu!

Izrazito smo ponosni što s vama možemo podijeliti da je najbolji portal za luksuzne nekretnine u Hrvatskoj  – upravo Best Real Estate!

Tako je, naime, odlučio žiri prestižne globalne nagrade Luxury Lifestyle Awards te Best Real Estateu dodijelio nagradu za „Best Luxury Property Portal in Croatia“.

Tim koji stoji iza ove internacionalne nagrade, s bazom u New Yorku, traga za izuzetnim kompanijama i brendovima diljem svijeta i to u raznim segmentima. Hotelima, gourmet restoranima, parfemima, agencijama, a ove godine na listi najboljih u luksuznom sektoru našao se i Best Real Estate.

„Nevjerojatna nam je čast primiti ovu nagradu i zahvaljujemo se klijentima i partnerima na povjerenju i podršci. Ova nas nagrada motivira da nastavimo premašivati ​​očekivanja i pružati iznimne rezultate za naše klijente, učvršćujući svoju poziciju vodeće agencije za luksuzne nekretnine u Hrvatskoj“, izjavio je osnivač Best Real Estate Davor Perišić povodom primitka nagrade.

Raskošna ponuda luksuznih nekretnina, personalizirani pristup klijentu kao garancija vrhunskog rezultata

Više je faktora utjecalo na to upravo Best Real Estate bude izabran za najbolji portal za luksuzne nekretnine u Hrvatskoj.

Žiri je istaknuo raskošnu i raznoliku ponudu luksuznih nekretnina uz more, pogotovo u Istri, Dalmaciji i na otocima. Dugogodišnje iskustvo u posredovanju nekretninama te znanje koje omogućuje klijentima da dobiju najbolju uslugu, bilo da traže nekretninu za život ili kao investiciju.

Posebno je naglasio besprijekoran ugled i reputaciju brenda koji je od svojih početaka beskompromisno fokusiran na zadovoljstvo klijenta.

Timu Best Real Estatea iznimno je drago da je razlika koju donose na tržište prepoznata od strane stručnjaka za područje luksuza. Razlika koja se krije upravo u pristupu klijentu, usluzi krojenoj točno po njegovoj mjeri, podršci koju mu Best Real Estate pruža od početka pa i nakon kupnje same nekretnine.

Novi dizajn weba, nova destinacija i ekskluzivna ponuda nekretnina

Nagrada Luxury Lifestyle Awards nije jedina novost Best Real Estatea u ovoj godini.

Iako su iz žirija nagrade pohvalili dizajn weba i naglasili odlično korisničko iskustvo, u Best Real Estateu su odlučili otići korak dalje.

Napravljen je novi dizajn stranice kako bi se njezina estetika i funkcionalnost podigle za stepenicu više te korisnicima omogućili još lakši i ugodniji dolazak do svih informacija.

Još su bolje organizirane informacije vezane uz nekretninu u ponudi, a olakšana je i pretraga nekretnina kao i uspostavljanje kontakta s agentima. Tako od sada upite možete slati i putem chatboxa. Naslovnu stranicu weba krasi promotivni video Best Real Estatea u kombinaciji s kadrovima prekrasne hrvatske obale.

Novi dizajn popraćen je i novom strukturom rubrika na web stranici, a zasjala je i jedna nova – Dubai.

Zahvaljujući suradnji s partnerima u Dubaiju, Best Real Estate vam omogućuje prozor u ekskluzivnu ponudu nekretnina u jednoj od najpoželjnijih globalnih destinacija.

„Odabrali smo Dubai kao tržište koje možete pronaći u našoj ponudi zbog njegove izvanredne reputacije kao luksuzne i inovativne destinacije. Ponuda je pažljivo odabrana kako bi se odražavali visoki standardi kvalitete, vrhunski dizajn i ekskluzivnost, pružajući našim klijentima ne samo dom, već i stil života iz snova“, rekao je Davor Perišić.

S prestižnom nagradom u ruci, novim dizajnom web stranice i povezivanju s tržištem nekretnina u Dubaiju Best Real Estate nastavlja se uspješno pozicionirati kao jedan od vodećih brendova za luksuzne nekretnine u Hrvatskoj.

Povezani blogovi i novosti