Best Real Estate na skandinavskom tržištu uz partnera s Islanda Birgir Óli Einarssona!

Daleki, prelijepi Island i Hrvatsku možda dijeli preko 4000 kilometara, no spaja ih, Birgir Óli Einarsson. Poduzetnik koji u Hrvatskoj već ima dobro razvijen posao u području zdravstvenog turizma, ekonomist koji zadnja dva desetljeća radi u javnom administrativnom sektoru Islanda.

Birgir Óli Einarsson poduzetan je čovjek kojemu je u poslovnom i  privatnom životu integritet najbitnija vrijednost. Možda je upravo to jedan od razloga zbog kojega je upravo on novi partner Best Real Estatea koji će promovirati našu ponudu nekretnina na području Islanda i Skandinavije.

Hrvatska je za Birgir Óli Einarssona „poput skrivenog blaga“

Birgir Óli Einarsson

Ovaj se Islanđanin u Hrvatsku zaljubio još 2013. i to u njezine prirodne ljepote, ali i srdačnost njezinih stanovnika. Već nekoliko godina kasnije, sa suprugom je u Zadarskoj županiji kupio stan te pokrenuo danas vrlo uspješnu tvrtku koja pomaže stanovnicima skandinavskih zemalja pronaći najbolju zdravstvenu uslugu u Hrvatskoj.

Sektor nekretnina nije mu stran – godinama je radio kao prodajni predstavnik u tom području. Inače, obožava raditi u međunarodnom okruženju stoga ne čudi da mu odgovara život na relaciji Island – Hrvatska.

„Hrvatska je poput skrivenog blaga koje ima toliko toga za ponuditi za turiste i goste koji posjećuju zemlju, prekrasnu obalu i nacionalne parkove te prijateljsku i gostoljubivu atmosferu gdje god idete“, kaže Birgir Óli Einarsson.

Best Real Estateu ga je privukla ponuda luksuznih nekretnina, profesionalnost  i transparentnost

Suradnja upravo s Best Real Estateom nije došla brzo niti slučajno. Birgir Óli Einarsson potrudio se detaljno pregledati ponudu luksuznih nekretnina na hrvatskom području kao i agencija za nekretnine.

„Zadivila me široka ponuda luksuznih nekretnina na cijeloj obali i kvalitetna poslovna suradnja koju ste kao brend uspostavili sa svojim partnerima kako bi klijentima osigurali vrhunsku uslugu“, ističe Islanđanin.

Osim velikog izbora luksuznih nekretnina (zemljišta, vila, stanova), profesionalnog i posvećenog pristupa, transparentnost u komunikaciji i prikazu ponude bila je bitan faktor odabira upravo Best Real Estatea kao brenda s kojom će surađivati.

Stanovnici Islanda i Skandinavije žele toplo vrijeme i aktivnosti na otvorenom  

Najveća prednost Hrvatske za stanovnike sjevernih zemalja svakako je toplo i sunčano vrijeme u kombinaciji s prekrasnim krajolikom i prirodom. Čisto more, nacionalni parkovi – ali i vrhunska zdravstvena usluga bitni su faktori u odabiru Hrvatske kao destinacije.

Hrvatska nudi razne vrste sportova na otvorenom kao i plovidbu do prekrasnih otoka i gradova. Skandinavski državljani, posebno oni koji se približavaju dobi za umirovljenje, žele živjeti tamo gdje mogu uživati ​​u povoljnijoj klimi tijekom zime“, kaže Birgir Óli Einarsson.

Općenito, investitori u nekretnine itekako razmatraju zdravstveni sustav u zemlji u kojoj planiraju investirati. Prema mišljenju Birgir Óli Einarssona, Hrvatska ima itekako puno potencijala da se razvija upravo u tom smjeru.

Prednost Hrvatske u odnosu na druge mediteranske zemlje također su i još uvijek niže cijene luksuznih nekretnina. Do sada je primarni izbor Islanđana i žitelja Skandinavije koji se žele skrasiti u toplijim krajevima bila Španjolska.

Suradnja kroz koju Best Real Estate izlazi na skandinavsko tržište

Suradnja Best Real Estatea i Lúxus Fasteignir-a, tvrtke za promet nekretninama koju je osnovao Birgir Óli Einarssona, to bi mogla promijeniti. Cilj je upoznati tamošnje potencijalne kupce s ponudom luksuznih nekretnina na hrvatskoj obali, nekretnina koje se nalaze upravo u ponudi Best Real Estatea.

„Investitori će kroz Lúxus Fasteignir moći dobiti informacije o određenim nekretninama za prodaju te o specifičnim domaćim procedurama i financijskim mogućnostima kupnje nekretnina u Hrvatskoj“.

Prelazak Hrvatske na euro koji se dogodio ove, 2023. godine, itekako će otvoriti brojna vrata u području kupoprodaje te će olakšati transakcije.

Konačno, Birgir Óli Einarsson smatra kako je sada odlična prilika za investiciju u luksuzne nekretnine u Hrvatskoj. Tome u prilog ide i činjenica da sve više ljudi želi živjeti zdravijim životnim stilom te traži one destinacije na kojima može spojiti takav životni stil s odličnom i pristupačnom zdravstvenom njegom. Upravo ono što je jezgra hrvatskog zdravstvenog turizma, Birgir Óli Einarssonu dobro poznatog područja.

Što drugo reći nego – veselimo se biti prisutni na skandinavskom i islandskom tržištu te pokazati sve ljepote i prednosti koje život u Hrvatskoj nudi.

Ako i vas zanima bolji život u Hrvatskoj, pogledajte našu ponudu nekretnina te nam se javite za sva pitanja!

Foto: Privatna arhiva Birgir Óli Einarssona, Pexels.

Povezani blogovi i novosti