Luksuzna vila u prvom redu do mora

Lokacija: Korčula

Cijena: 2.200.000,00 €

Cijena po m2: 5.500,00 €

Opis

Prodaje se moderno uređena, novoizrađena i u potpunosti dovršena vila smještena u prvom redu do mora.

Vila se nalazi na samo 5 minuta udaljenosti od grada Korčule , zasigurno je idealan izbor za sve zaljubljenike mirnog i opuštajućeg odmora, a opet u blizini najimpresivnijih i raznolikih turističkih sadržaja na otoku. Postojeći objekti tradicionalne arhitekture savršeno su uklopljeni sa novoizgrađenim modernim i luksuznim objektima u neometanoj idili ove šarmantne otočne uvale koja iz godine u godinu kontinuirano raste i bilježi sve veći broj atraktivnih, kvalitetnih i izuzetno opremljenih objekata. Zbog svog položaja, blizine grada Korčule i bogate lepeze ponude nezaobilazna je i za brojne nautičare čiji interes za ovaj bajkoviti mediteranski otok i brojne prirodne potencijale kojima raspolaže ne prestaje jenjavati.

Sama uvala tako pruža idealnu mikro lokaciju za ovu spektakularnu vilu do koje se lako dolazi lokalnom cestom smanjenog prometnog intenziteta, a koju još koriste tek dva objekta.

Vila je izgrađena 2021. godine i prostire se na 400 m2 stambene površine. Pored četiri spavaće sobe, od kojih svaka ima vlastitu kupaonicu, vila sadrži kuhinju, blagovaonicu, dva dnevna boravka, dok središnjim dijelom ovog impozantnog objekta dominira upravo kamin.

Visoka razina privatnosti zasigurno je jedna od vodećih odlika ovog veličanstvenog objekta. Samom organizacijom objekta težilo se maksimalnoj privatnosti korisnika, ali i prostoru u kojem će se korisnici osjećati u potpunosti udobno. Korištenjem staklenih površina i visokih prozora željelo se omogućiti stapanje impresivnog otočnog okruženja i morskog plavetnila sa samim objektom te omogućiti prožimanje prirodnog okruženja sa kvalitetno dizajniranim i pomno osmišljenim uređenjem. Stoga je sama mikrolokacija maksimalno iskorištena, očaravajući otvoreni pogled prema moru u potpunosti omogućen iz gotovo svakog dijela ovog velebnog objekta, a privatnost istodobno sačuvana.

Glavna spavaća soba nalazi se na drugom katu, prostire se na čak 40m2 te pruža veličanstven pogled na cijelu uvalu i Pelješki kanal. Karakterizira je i velika ostakljena površina osigurana prozorima ukupne površine 30m2 , impresivne visine od 270 cm. Dodatna odlika ove spavaće sobe jest i walk-in ormar, walk-in tuš kao i kada, a sve to osigurano i dobavljeno od strane renomiranih proizvođača. Iz spomenute sobe izlazi se na velebnu terasu ukupne površine 50 m2 također smještenu na drugom katu, odakle se pruža pogled na opuštajući mediteranski krajolik i morsko plavetnilo.

U podrumu su smješteni pak dodatni prostori za saunu i teretanu, kao i prostor za odmor, dok se stubištem izlazi na stražnju terasu ukupne površine 30 m2. Centralni dio ove dojmljive vanjske površine jest kamin, ali i dojmljive prirodne i morske vizure koje se nalaze u okruženju ove veličanstvene vile.

Prednji dio objekta karakterizira pak veliki preljevni bazen sa mogućnosti grijanja kao i grandiozna vanjska terasa povezana velikim kliznim prozorima sa unutarnjim prostorom kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka.

Dodatna pogodnost ovog luksuznog objekta jest i zatvorena garaža za dva automobila, dok je dodatno osigurano parkirno mjesto za još dva automobila.

Uza sve navedeno, osiguran je i privatni prostor za sunčanje u neposrednoj blizini mora, kao i vez za brod.

Objekt je opremljen i namješten visokokvalitetnim proizvodima renomiranih proizvođača, u potpunosti klimatiziran i sa osiguranim ventilacijskim sustavom za cijeli objekt.

Automatsko navodnjavanje vrta dodatni je i sastavni dio opreme, a cijena uključuje i vanjski namještaj.

Šifra: 70370
2.200.000,00 
Dodaj u omiljene
Nekretnina je dodana u omiljene. Idi u omiljeno
Veličina: 400 m2
Broj soba: 5
Spavaće sobe: 4
Kupaonice: 4

Kontaktirajte nas

Slične nekretnine

Zadar
Cijena: 1.550.000,00 €
Cijena: 1550000 €
Zadar
Cijena: Na upit
Zadar
Cijena: 326.115,00 €
Cijena: 326115 €
Šibenik
Cijena: 950.000,00 €
Cijena: 950000 €
Zadar
Cijena: Na upit
Zadar
Cijena: 1.400.000,00 €
Cijena: 1400000 €