Luksuzna vila u Opatiji

Lokacija: Opatija

Cijena: 3.900.000,00 €

Cijena po m2: 5.145,12 €

Opis

VILLA 758m2 , na okućnici od 722m2+60m2 terase za sunčanje, izgrađene tako da služi kao pergola za parking koji se nalazi ispod nje.

Ovaj objekt se sastoji od garažno-podrumske etaže, prizemIja, prvog i drugog kata. U okućnici su četiri parkirna mjesta, dva do  tri parkirna mjesta dobivena su u podrumskom dijelu u kojem se nalazi i strojarnica za grijanje, prostorija za pranje, veIika konoba sa grill kaminom, kupaona, sauna i teretana. Građevina je podijeljena na tri potpuno odvojene i međusobno neovisne stambene jedinice.U prìzemlju su dva stana sa zasebnim uIazima. Prvi stan sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, bIagavaone, kupatiIa i dvije spavaće sobe. Drugi stan je jednosoban sa velikim dnevnim boravkom, kuhinjom, blagavaonom i kupatiIom. Treći, centralni stan je  troetažan. Povezan je sa podrumskim sadržajem. Na prvom katu je veliki dnevni  boravak, kuhinja, bIagavaona, dvije spavaće sobe, kupatiIo, wc za goste i hodnik. Na drugom katu su dvije spavaće sobe, kupatiIo, hodnik i velika whirlpool kada.

Svaka prostorija ima svoju terasu i predivan pogled na more.

Ova VILLA izgrađena je od vrhunskih materijaIa. PotencijaIni kupac dobiva uz svu potrebnu dokumentaciju i otprilike tisuću fotogafija o gradnji iz kojih je vidljìvo koji       materijali  su u nju ugrađeni. KompIetna podrumska  etaža  kao i svi ostali betonski radovi izvedena je od vodo-nepropusnog betona najjače marke, izoIirana je dodatnom  hidro i termo  izolacijom i  obzidana  još jednim zidom od betonske kocke. Dovod svježeg zraka i prirodne svjelosti omogućen je pomoću svjetlosnih okana firme ACO.

Zidovi su ozidani najkvalitetnijom porotherm opekom, debljine 30cm.Termo fasada je siIikonska, debIjina termo izolacije 10cm. Pojedini detalji fasade izvedeni su od alucobond lima. Možemo naglasiti još da je fasadni dio objekta  osvijetljen vanjskom rasvjetom u vrlo efektnoj LED tehnici.

Kompletna stolarija je aIuminijska, najpoznatijeg njemačkog proizvodača SCHÜCO, ostakljena kaljenim stop-sol grey staklima debljine 2x6mm i 2x8mm i                zaštićena aluminijskim električnim roletama na daljinsko upravljanje firme ROLTEC. PostavIjanje stolarije je vršeno sa RAL ugradnjom tako da je kuća energetski pasivna. Svaki otvor je pokriven protuprovalnim sistemom kao i video nadzorom.

Sobna vrata su modernog dizajna (četkani  hrast) sa magnetnim zatvaranjem.

Kupatila su opremljena opremom renomiranih proizvodaca Villeroy &Boch, Geberit, Viega, Paffoni.

Grijanje i hlađenje objekta postignuto je pomoću dizalica topline (altermi) vrhunske marke DAIKIN koja je sa sigurnošću broj jedan za grijanje i hlađenje. Sve prostorije (čak i podrumsko garažne) u ovom objektu imaju podno grijanje plus stropno grijanje i hlađenje. Valja još jednom napomenuti da svaki stan ima svoje odvojeno grijanje, vodu i struju. Svaka prostorija posjeduje digitalne termostate kojim se omogućuje različito grijanje i hlađenje prostorija kao i njihovih dijelova.

Prekidači, utičnice i termostati u cijeloj kući su marke VIMAR sa inox dizajn maskama istog proizvodača.

Podovi su završeni tehnikom suhih estriha i obloženi gres oblogama (mljeven i prešan granit). Stropovi su knaufom spuštani i osvijetljeni LED rasvjetom. Zidovi su žbukani gotovom finom žbukom te dodatno gletani.

Okućnica je uređena sa pogledom na more. Travnati dio obogaćen je visokim palmama i ukrasnim raslinjem. U okućnici se nalazi bazen sa terasom za sunčanje i potpuno je ograđena metalnom inox ogradom.

Šifra: 72906
3.900.000,00 
Dodaj u omiljene
Nekretnina je dodana u omiljene. Idi u omiljeno
Veličina: 758 m2
Broj soba: 11
Spavaće sobe: 7
Kupaonice: 4
Veličina zemljišta:
722 m2

Kontaktirajte nas

Slične nekretnine

Šibenik
Cijena: 1.150.000,00 €
Cijena: 1150000 €
Zadar
Cijena: 650.000,00 €
Cijena: 650000 €
Brač
Cijena: Na upit
Zadar
Cijena: 389.776,00 €
Cijena: 389776 €
Split
Cijena: 275.000,00 €
Cijena: 275000 €
Murter
Cijena: 196.985,00 €
Cijena: 196985 €