Luxus Liegenschaften – tvrtka koja svoje klijente uvijek postavlja na prvo mjesto

klaus rainer fabi

Vrhunska korisnička podrška, održivost i visoki standardi profesionalne etike ključne su vrijednosti koje Luxus Liegenschaften izdvajaju od konkurentnih profesionalnih savjetnika i marketinških stručnjaka na području luksuznih nekretnina.

„Vidimo se kao pioniri održivog profesionalnog pristupa koji je dugo nedostajao u industriji, a koji naši dobrostojeći klijenti opravdano očekuju. Visoki standardi posebno su važni kad se radi o luksuznom segmentu tržišta nekretnina,“ kaže Klaus-Rainer Fabi, osnivač i CEO brenda Luxus Liegenschaften.

Klaus-Rainer Fabi iza sebe ima već 3 desetljeća iskustva na međunarodnom tržištu luksuznih nekretnina, a svoje poslovne uspjehe rado dijeli s više od 180 poslovnih partnera. Na obostrano zadovoljstvo, Best Real Estate sada je jedan od njih.

„Partneri i kolege ove kvalitete ne pronalaze se često u našem poslu,“ tvrdi CEO tvrtke Luxus Liegenschaften, koji ima planove uz pomoć novog partnerstva nastaviti kontinuirano širiti međunarodnu elitnu mrežu premium lokacija.

Sve izvanredno u našem svijetu događa se jer netko radi više nego što je potrebno

Luxus Liegenschaften brend je koji svojim poslovanjem prvenstveno dokazuje da su posvećenost klijentima i potpuni fokus na njihove potrebe jamstvo uspjeha. Kupci koji znaju što žele kad je u pitanju njihov dom iz snova zahtijevaju najviše standarde usluge i savjetovanja, a Luxus Liegenschaften postavlja ostvarivanje toga kao svoju misiju.

„Uvjereni smo da su klijenti koji su stekli značajno bogatstvo tijekom više desetljeća kako bi ostvarili svoje snove o posebnom životnom stilu naporno radili. Svakako se isto očekuje od profesionalnog i iskusnog savjetnika na području luksuznih nekretnina,“ tvrdi Klaus-Rainer Fabi.

Bilo da se radi o potpuno individualnoj VIP podršci ili posebnoj potrazi za ekskluzivnim nekretninama, Luxus Liegenschaften uvijek će otići korak dalje za svoje klijente.

„Istinski luksuz u smislu kvalitetnih nekretnina svakako je u velikoj mjeri stvar osobnog ukusa njihovih vlasnika,“ napominje Klaus-Rainer Fabi i time otkriva motivaciju iza individualnog pristupa budućim vlasnicima nekretnina.

Međunarodna mreža nekretnina, ali s Hrvatskom u posebnom fokusu

Iako Luxus Liegenschaften pokriva tržište nekretnina koje se prostire od Dubaija do Portugala, njihovi klijenti poseban interes pokazuju za Hrvatsku kao jednu od omiljenih zemalja za odmor ili investiranje.

„Mnogi prekrasni gradovi na obali Istre i Dalmacije prilika su za vrhunski turizam te nude savršenu infrastrukturu za one koji žele imati dodatnu rezidenciju na tom području,“ ističe CEO Klaus-Rainer Fabi.

Lovci na nekretnine koji zahtijevaju iznimnu kvalitetu svojih životnih uvjeta i traže jedinstvene prilike za investiciju, uvidjeli su potencijal mediteranskog ambijenta Jadranskog mora. U Luxus Liegenschaftenu napominju kako su primijetili da klijenti uživaju u gostoljubivosti i posebnoj kulturi ovog područja, s čime se oni u potpunosti slažu.

Luxus Liegenschaften s Best Real Estateom povezala je zajednička filozofija „klijentima samo najbolje

Luxus Liegenschaften prepoznaje Best Real Estate kao relevantnog aktera na sceni luksuznih nekretnina s kojim dijele strast prema pružanju premium iskustava svojim klijentima.

„Uvjereni smo u regionalnu i nacionalnu snagu Best Real Estatea te njihovo posebno poznavanje tržišta i profesionalnost. Činjenica je da je našim klijentima uz njihovu pomoć zajamčen pristup visokokvalitetnim i luksuznim nekretninama.“

Navedeno preklapanje vrijednosti i posvećenost uzajamnom uspjehu stvaraju nezaustavljivu silu uspješnih poslovnih pothvata na međunarodnoj razini. Od toga će u konačnici najviše koristi imati sami klijenti koji mogu biti sigurni da će njihove potrebe i istančan ukus kada su u pitanju nekretnine biti ispunjeni i zadovoljeni u svakom segmentu.

Ako baš vi u ovom trenutku tražite luksuznu nekretninu na ekskluzivnoj lokaciji uz more, javite nam se!

Povezani blogovi i novosti