Luksuz zadarskih nekretnina zadovoljit će i najizbirljivijeg klijenta

Obratite se svojoj agenciji, odaberite iz ponude vrhunskih nekretnina u Zadru i uživajte u luksuzu i udobnosti.

Nekretnine u Zadru slove već jedan duži period kao sinonim za posebnu vrstu luksuza. A kako i ne bi, kada se pri novogradnji konstantno ulaže u to da stanovi i poslovni prostori budu napravljeni s najvećom dozom dizajnerskih inovacija i tehničkih noviteta, jer samo predivan pogled ili pozicija ponekad nisu dovoljni. Zadar je predivan grad i svaka njegova lokacija nudi nešto jedinstveno i izvanredno. Stanovi u prodaji mahom su sagrađeni na zemljištima koja imaju mnogo toga za ponuditi. Radilo se o miru i tišini u ugodnom kvartu u kojem je sve što vam je potrebno u vašoj blizini ili o lokaciji  na osami uz more gdje ćete na vlastitoj prostranoj terasi moći uživati u predivnom pogledu na otoke, Zadar je na vrhu liste u svim agencijama kao odlična lokacija za život. Posljednjih godina Zadar se razvio i prometnuo u grad koji ima sve, sa sadržajima koje nudi postao je idealan  za mlade obitelji, ali i za sve one koji žele iskusiti život u velikom gradu, ali ipak imati osjećaj mira i odvojenosti u nekom mirnom susjedstvu.

Stanovi koji su u prodaji u Zadru i županiji, definitivno su luksuzni, te će i najizbirljiviji klijenti ovdje doći na svoje. Ponuda je zaista velika i raznovrsna, jer postoji niz nekretnina u kojima što god da poželite možete i dobiti. Dovoljno je samo svoje želje izraziti svojoj agenciji za nekretnine i oni će vam omogućiti da se vaše želje pretvore u stvarnost. Da li je u pitanju jednosobni ili dvosobni stan, apartman, kuća ili novogradnja, zadarsko tržište nekretnina ima za svakoga ponešto. Tražite li poslovni prostor, budite sigurni da će vam se izaći u susreti i ponuditi nešto prema vašim osobnim potrebama i potrebama vašeg posla.

Zadarski stanovi su redom vrhunska čuda arhitekture i izgradnje, potpuno opremljeni kako bi vam život u njima bio što jednostavniji i ugodniji. Ako tražite stan na pomno odabranom zemljištu s pogledom, na vrhunskoj lokaciji pokraj mora, s velikom terasom, s luksuznim uređajima i opremom, definitivno provjerite ponudu jer je uistinu bez premca. Neke od nekretnina definitivno imaju luksuz u kojemu možete u potpunosti uživati, s podzemnim garažama, uređenim vrtovima, sigurnosnim sustavima, predivnim staklenim stijenama koje okružuju veliki „open space“ prostor dnevnog boravka i mnoštvo drugih opcija, grijanim podovima od vrhunskih materijala, predivnom rasvjetom, pa čak i pametnim digitalnim upravljanjem čitavog prostora.

Ako se odlučite za vilu s bazenom, nemali je broj kuća koje će vas naprosto oduševiti. Uistinu neviđene u svom dizajnu, s brižno odabranom i njegovanom hortikulturom, bilo modernog ili klasičnog stila, savršena su opcija ako tražite nekretninu bez premca i potpunu privatnost. Uživanje u vlastitom bazenu uz roštilj s prijateljima i obitelji, dobiva novu dimenziju luksuza kada su u pitanju nekretnine u Zadru.

Velika je vjerojatnost da će zadarska nekretnina biti luksuzna i na vrhunskoj lokaciji i sve što vama preostaje je da odaberete koju želite i uživate uz pomno odabran namještaj koji će se uklopiti u vaš interijer. Kava na terasi nikada više neće biti ista jednom kad je popijete u vlastitom domu.

Povezani blogovi i novosti