Predstavili smo hrvatsko tržište luksuznih nekretnina europskoj publici putem serijala Embrace Croatia!

Kako funkcionira tržište i kupnja luksuznih nekretnina u zemlji čistog mora i s pregršt sunca, otkrili smo u emisiji Embrace Croatia:Sea, Sun & Hedonism.

Hrvatska je fantastično mjesto za život, a jednako tako i odličan izbor za kupnju luksuzne nekretnine, pogotovo one uz more. No koliko o tome znaju inozemni kupci? Kako uopće funkcionira proces pronalaska i kupnje nekretnine u Hrvatskoj iz perspektive stranog kupca?

O svemu tome, ali i mnogočemu drugome, razgovarali smo s Katjom Usenik, voditeljicom serijala Embrace Croatia: Sea,Sun & Hedonism, pod budnim okom direktora kamere Svena Čustovića.

Davor Perišić, osnivač Best Real Estatea, govorio je o bogatoj ponudi luksuznih nekretnina na obali, kako pronaći „onu pravu“ te od čega se sastoji proces kupoprodaje takve nekretnine u nas. Stranim kupcima iznimno je bitan osjećaj sigurnosti, transparentnost te personalizirani pristup što su sve vrijednosti na kojima se temelji Best Real Estate brend.

Mi ne nudimo samo luksuzne nekretnine već cjelokupni lifestyle – novi život u novoj nekretnini te stojimo klijentima na usluzi i kada završi sam proces kupnje.

Sve su to razlozi zbog kojih nas je Embrace Croatia prepoznao kao pravog sugovornika za ovu priču na što smo iznimno ponosni.

Snimanje se odvilo u Zadarskoj županiji. Ekipu serijala proveli smo kroz dvije luksuzne vile iz bogate ponude Best Real Estatea kako bi gledateljima diljem Europe dočarali luksuz na hrvatskoj obali.

Inače, Embrace Croatia bavi se kreiranjem inspirativnih priča u audiovizualnom formatu s područja Lijepe naše. Cilj je približiti potencijale i ljepote područja stranom auditoriju te motivirati gledatelje na istraživanje Hrvatske.

Dokumentarni serijal Sea, Sun & Hedonism u kojem smo gostovali, emitirat će se na nacionalnim televizijama u Sloveniji, Italiji, Austriji, Njemačkoj, Francuskoj, Belgiji, Ujedinjenom Kraljevstvu te dakako, našoj Hrvatskoj.

Nakon emitiranja na televizijama, serijal će se moći pogledati na Vimeo i YouTube platformi pod Embrace Croatia kanalom. Link će biti dostupan i na službenoj stranici Best Real Estatea o čemu ćemo vas svakako obavijestiti!

Povezani blogovi i novosti