Otvorili smo ured u Zagrebu i dobili još jednu internacionalnu nagradu!

Business club 5 Zagreb ured

Zadovoljni i ponosni opraštamo se od 2023. godine.

Velika je i važna ovo godina bila za Best Real Estate. Godina u kojoj je naš rad zapažen i priznat na globalnoj razini, godina u kojoj smo proširili naš tim kvalitetnim suradnicima te otvorili ured u Zagrebu.

Proširili smo tim i otvorili ured u Zagrebu

Od ove godine naš će tim i u Zagrebu pronalaziti kvalitetne domove svima onima koji žele vrhunsku uslugu. Naš partner u tom poduhvatu je Vandri Montabelo, menadžer i poduzetnik sa dugogodišnjom uspješnom karijerom.

Upravo je lokacija njegovog Business Cluba 5 na četrnaestom katu Sky officea u Zagrebu novo sjedište zagrebačkog ureda Best Real Estatea.

Osim luksuznih ureda Business Club 5 nudi mogućnost umrežavanja poslovnih ljudi iz Hrvatske i inozemstva, upravo ono što je važan dio poslovanja Best Real Estatea.

Naša je dosadašnja ponuda luksuznih nekretnina fokusirana na Jadransku obalu, no već neko vrijeme proširujemo je nekretninama iz Zagreba. Otvaranju ureda u Zagrebu doprinijela je i pojačana aktivnost prodaje nekretnina prema kupcima iz glavnog grada. Pri tome ćemo se dodatno fokusirati na investicijske projekte kao dijela ekskluzivne ponude odabranim kupcima.

Oformili smo ambiciozan i motiviran prodajni tim, te smo uvjereni da ćemo snagom tima, znanjem i pristupom orijentiranom prema kupcima ostvariti ciljeve te u 2024. podići poslovanje na još višu razinu.

Među 100 najboljih na svijetu u području usluga iz luxury segmenta

Nakon što smo ranije ove godine dobili nagradu za najbolji luksuzni portal za nekretnine u Hrvatskoj, stiglo nam je još jedno priznanje.

Luxury Lifestyle Awards uvrstio nas je na listu sto najboljih posrednika i developera nekretnina na razini cijelog svijeta!

Ta internacionalna nagrada koju dodjeljuje tim s bazom u New Yorku dodatna je potvrda razlici koju Best Real Estate donosi na tržište nekretnina u Hrvatskoj u segmentu luksuza.

Ne samo bogatom ponudom takvih nekretnina u Hrvatskoj, već i samim pristupom poslu i klijentima. Pristupom kojeg prije svega karakterizira profesionalnost, pouzdanost te visoki stupanj iskrenosti.

Nakon detaljne procjene i revizije Best Real Estate izabran je kao jedan od najboljih na području hospitality marketa te je dobio svoje mjesto na prestižnoj listi TOP 100 Best Real Estate Brokers and Developers 2023.

Tome su presudili besprijekorna reputacija, profesionalan i posvećen odnos s klijentima koje je tim iz Luxury Lifestyle Awards prepoznao i odlučio nagraditi.

Top 100 – najpouzdaniji predstavnici industrije luksuza na jednom mjestu

Top 100 lista je najzaslužnijih i najpouzdanijih predstavnika industrije luksuza u raznim kategorijama diljem svijeta. Iz svake kategorije Luxury Lifestyle Awards odabire 100 najboljih kompanija i individualaca koji su zaradili lojalnost svojih kupaca i klijenata, ali i povjerenje te priznanje stručnjaka.

Osim dodijeljenog certifikata, TOP 100 lista objavljuje se i kao e-knjiga na službenoj stranici Luxury Lifestyle Awards. Na taj način, Best Real Estate stat će bok uz bok najboljim pružateljima usluga iz područja luksuza na svijetu.

Bolje motivacija od te, da tim stopama nastavi i u godini koja dolazi, teško da može biti. Jedino je mogu nadmašiti iskustva zadovoljnih klijenata koji već 7 godina uz pomoć Best Real Estatea pronalaze domove koji ih čine sretnima.

Foto: Privatna arhiva.

Povezani blogovi i novosti