Projekt koji oduzima dah: spoj elegancije i luksuza – PROMO

Lokacija: Hrvatska

Cijena: Na upit

Cijena po m2: Na upit

Opis

Otkrijte vilu koja spaja ljepotu i eleganciju s luksuzom!

Inspirirani visokokvalitetnom, luksuznom arhitekturom s prekrasnim pogledom na more, da se zaključiti da se uistinu izniman dizajn, poput osobe, lako uklapa u svaki ambijent, zadržavajući svoj jedinstveni karakter bez potrebe za prilagođavanjem.

Ideja za ovu vilu bila je stvoriti otvoren i prozračan prostor s najvećim stupnjem privatnosti. Stoga je vanjski prostor za sjedenje zaklonjen velikim zidom s vodenom zavjesom, a na katu su postavljene ploče. U prizemlju se nastojalo oponašati atmosferu party housea. Na ulazu se nalazi bar s prostorom za sjedenje i pogledom na bazen. U središnjem dijelu nalazi se lift koji povezuje sve etaže i stubišna jezgra koja podsjeća na arhetipsku paladijansku vilu, s blagovaonicom u središnjem dijelu i vanjskom kuhinjom, pola unutarnje, a pola vanjske, spajajući interijer s vanjština. Uz blagovaonicu nalazi se dnevni boravak s prekrasnim pogledom.

Na prvom katu nalaze se spavaće sobe s kupaonicama i kućni ured. Privatnost je ovdje vrlo važna, pa su tu i paneli i visoki zidovi. Kako bi se u potpunosti iskoristio potencijal lokacije koja omogućuje potpuni užitak u čarobnom pogledu, projektirane su terase na prvom katu kao i u potkrovlju. U potkrovlju se nalazi spa sa prostorom za masažu, jacuzziem na terasi s jedne strane i kućnom teretanom s druge strane. Uz nju je velika terasa na kojoj se možete opustiti, trenirati, udahnuti morski zrak i osjetiti sunce na svojoj koži.

Cijela kuća zamišljena je kao kazalište koje otkriva prirodnu panoramu. Vila se odlikuje najmodernijim dizajnerskim elementima našeg vremena, odabirom kvalitetnih materijala koji oplemenjuju ovaj prostor. Ovo je kratak i površan opis ove vile, ali pravi dragulji ove vile tek će se otkriti klijentu.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte!

Šifra: 103649
Cijena: Na upit
Dodaj u omiljene
Nekretnina je dodana u omiljene. Idi u omiljeno

Kontaktirajte nas

Slične nekretnine

Brač
Cijena: 900.000,00 €
Cijena: 900000 €
Brač
Cijena: Na upit
Split
Cijena: 1.100.000,00 €
Cijena: 1100000 €
Zadar
Cijena: 795.000,00 €
Cijena: 795000 €
Zadar
Cijena: 244.230,00 €
Cijena: 244230 €
Hrvatska
Cijena: Na upit