Novi luksuzni projekt u Zadru

Lokacija: Zadar

Cijena: Na upit

Cijena po m2: Na upit

Opis

Ekskluzivne zgrade visokog standarda smještene u blizini najvećih i najluksuznijih marina duž obale Jadrana!

Diamond Marina Zadar je posebno izuzetna poput dijamanta koji joj daje ime, a to je prije svega zbog njenog jedinstvenog oblika i lokacije. Smještena je između dvije marine u Zadru, gradu koji je bio očaran predivnim zalaskom sunca, čak i od strane poznatog holivudskog redatelja Alfreda Hitchcocka!

Cilj ovog projekta je stvaranje stambenih prostora potpuno prilagođenih luksuznom načinu života – gradnja visoke kvalitete, upotreba vrhunskih materijala i najnovijih tehnologija kako bi se stanarima omogućio vrhunski životni standard!

Projekt se sastoji od 9 futuristički oblikovanih zgrada s podzemnim garažama, privatnim vrtovima i krovnim terasama opremljenim bazenima. U središtu projekta nalazi se centralno dvorište koje povezuje sve zgrade preko prizemlja. Ovaj kompleks također uključuje poslovne prostore smještene u prizemlju. Stepenice vode do platoa na istoj razini s prvom etažom zgrada, gdje se nalazi zajednički beskrajni bazen s prekrasnim pogledom na more.

Svaka zgrada ima pristup podzemnoj etaži sa garažama i spremištima za stanare. Na prizemlju su smješteni poslovni prostori i stanovi s privatnim vrtovima i bazenima ili jacuzzijima. Stanovi na prvom katu imaju prostrane terase i pristup zajedničkom bazenu, dok će stanari penthouse stanova s krovnim terasama moći uživati u privatnim grijanim beskrajnim bazenima.

Dizajn stambenih jedinica naglašava obilje prirodnog svjetla kako bi se osigurao ugodan životni prostor, čineći ih idealnim za one koji traže savršenu ravnotežu između mira i gradske dinamike – ova lokacija omogućuje blizinu svih urbanih sadržaja, ali i plaža i parkova.

Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte!

Šifra: 67246
Cijena: Na upit
Dodaj u omiljene
Nekretnina je dodana u omiljene. Idi u omiljeno

Kontaktirajte nas

Slične nekretnine

Zadar
Cijena: 1.350.000,00 €
Cijena: 1350000 €
Opatija
Cijena: 1.200.000,00 €
Cijena: 1200000 €
Zadar
Cijena: 299.000,00 €
Cijena: 299000 €
Šibenik
Cijena: 5.300.000,00 €
Cijena: 5300000 €
Zadar
Cijena: 155.162,00 €
Cijena: 155162 €