Moderni stambeni objekti na ekskluzivnoj lokaciji u Zagrebu

Lokacija: Zagreb

Cijena: 262.300,00 €

Cijena po m2: 4.300,00 €

Opis

Moderni projekat najviše razine kvalitete nudi modernost i prilagodljiva stambena rješenja. Prostrani stanovi modernog dizajna sa pristupom iz dvije različite ulice pozicionirani su na jugu, te tako imaju jedinstvenu poziciju za sve ljubitelje sunca i mnoštvo danjeg svijetla.

Radi se o 3 zasebne vile od kojih dvije imaju po 5 stambenih jedinica, a jedna 4 stambene jedinice. U prizemlju se nalaze stanovi sa prostranim vrtovima i prekrasnim zelenilom, na prvom katu smješteni su po 2 stana sa balkonima i na drugom katu svake jedinice nalazi se po jedan penthouse stan sa prekrasnim pogledom na grad, velikom terasom i dodatnim balkonom.

Luksuzna oprema i visokokvalitetni prvoklasni materijali vodeći su faktori koji utječu na sveobuhvatnu kvalitetu projekta. Protupotresna armirano betonska konstrukcija, podno grijanje na dizalicu topline sa pametnim sondama, odvojen sustav hlađenja sa wifi kontrolerima u svakoj prostoriji doma, protuprovalna i protupožarna vrata, aluminijska stolarija sa termokoeficijentima za A certifikat, toplinska i zvučna izolacija sa optimalnom zaštitom od vanjskih utjecaja te zadovoljenim suvremenim standardima energetske učinkovitosti, vanstandardno visoki svijetli otvori sa unutarnjim sobnim vratima visine 240 cm, luksuzne prvoklasne pločice i sanitarije talijanskih renomiranih imena i proizvođača. Zadovoljeni su svi kriteriji izdržljivosti, dugotrajnosti, sigurnosti, udobnosti i estetike.

Aluminijska stolarija i žaluzine na elektromotore ALUMIL sa odlikom vrhunske estetike i odlične funkcionalnosti. U cilju postizanja vrhunske kvalitete, ALUMIL-ovi energetski učinkoviti aluminijski prozori i vrata prvi su izbor za nove konstrukcije u kojima kompromis nije opcija.

Ugrađeni prozori Alumil S77 Supreme zadovoljit će i najzahtjevnijeg kupca. Prozori uključuju skrivena krila i skrivene okove (pante) koji su pogodni za nove i moderne objekte gdje se traži minimalna vidljiva širina aluminijskih konstrukcija i maksimalan udio ostakljenja. Izvana je vidljiv samo okvir prozora konstrukcije, a krilo je vizualno nevidljivo. Prozore sustava ALUMIL S77 SUPREME odlikuje visoka razina sigurnosti, iznimna zvučna izolacija, jednostavnost korištenja i visoka funkcionalnost, moderan dizajn i lak pristup u skladu sa specifikacijama za osobe s posebnim potrebama i malu djecu. Dizajni mogu izdržati povećana opterećenja, a funkcionalnost je zajamčena čak i u nepovoljnim vremenskim uvjetima.

Alumil S560 je robustan klizni sustav koji nudi visoku toplinsku snagu, fleksibilnost i idealan je za velike otvore. Podizno-klizni mehanizam osigurava da krilo lako i glatko klizi duž šine okviraMehanizam omogućuje otvaranje krila u nekoliko položaja. Toplinski most od 20 mm izrađen je od ojačanog poliamida i ojačan staklenim vlaknima.

Svaki stan ima individualnu toplinsku pumpu sa podnim grijanjem i odvojenim sustavom hlađenja kroz klima jedinice. Idealna kontrola vašeg prostora uz najviše ekološko prihvatljive standarde, te uštedu električne energije.

Ispod svake vile projektirana je podzemna garaža za stanare, koja ima direktan pristup liftom iz stanova. Svakom stanu pripadaju po 2 parkirališna mjesta sa pripremom za punjenje električnih automobila spojenih direktno na vlastito strujno brojilo.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte!

Šifra: 94839
262.300,00 
Dodaj u omiljene
Nekretnina je dodana u omiljene. Idi u omiljeno
Veličina: 61 m2
Broj soba: 2
Spavaće sobe: 1
Kupaonice: 1

Kontaktirajte nas

Slične nekretnine

Zagreb
Cijena: 249.000,00 €
Cijena: 249000 €
Zagreb
Cijena: 262.300,00 €
Cijena: 262300 €
Zagreb
Cijena: Na upit
Zagreb
Cijena: 450.000,00 €
Cijena: 450000 €
Zagreb
Cijena: 355.000,00 €
Cijena: 355000 €
Zagreb
Cijena: 215.280,00 €
Cijena: 215280 €