Luksuzni boutique hotel, Pelješac

2.800.000€ · Ekskluzivna vila · Prodaja / For Sale

Prodaje se šarmantni luksuzni boutique hotel na samom moru. Više od stotinu godina stara zgrada ima dugu povijest. Njegova posljednja uloga, prije nego što je postala hotel, bila je pošta. Nekoliko desetljeća zgrada se raspadala, sve dok trenutni vlasnik nije odlučio kupiti je i obnoviti u butični luksuzni hotel. Obnova je započela 2013. godine, a 2018. godine hotel je otvorio svoja vrata za goste.

Vanjski zidovi, staze i terase izgrađeni su od lokalnog bijelog kamena koji kući pruža jedinstven bogat pogled s dahom modernog vremena. Hotel krasi bazen sa slanom vodom koji je samo 4 metra od mora. Zamišljena staklena ograda odvaja bazen od vanjskog reda na kojem se nalaze ležaljke. Gosti ovog hotela imaju praktički privatnu plažu i ulaz u vodu (ljestve od nehrđajućeg čelika). Mala šljunčana plaža idealna za malu djecu nalazi se na samo 50 m desno od hotela. SUP-ima i biciklima uvijek su na raspolaganju gosti. Uz bazen su dvije natkrivene terase na kojima možete sjesti, opustiti se s obitelji i naručiti osvježavajuće piće. Jedna terasa također ima mogućnost prekrivanja strana u slučaju lošeg vremena ili jakog vjetra.

Sjajna kombinacija modernog stila i baštine mornarske unutrašnjosti dominira u cijeloj kući. Stjenoviti kameni zidovi isprepleteni modernim ručno izrađenim namještajem vode goste u poznatu pomorsku povijest Pelješca. Ovaj je stil zastupljen u cijelom hotelu – od restorana do soba za goste. U prizemlju se nalazi kafić i vinski bar, dok se 7 hotelskih soba, nazvanih lokalnim vjetrovima, nalaze na 1., 2. i 3. katu.

Na 1. katu nalaze se dvije sobe  koje su namijenjene za dvije osobe. Svaka soba ima veliki udoban bračni krevet s ugodno opremljenom kupaonicom, dok jedna soba je s privatnim balkonom s kojeg se pruža fantastičan krajolik. Treća soba na 1. katu ima veliki bračni krevet i kauč na razvlačenje na razvlačenje, tako da može smjestiti obitelj od 4 osobe.

Tlocrt na 2. katu isti je kao i na 1. katu.

Na 3. katu nalazi se najveća i vrlo romantična tavanska soba. Ima udoban bračni krevet i kauč na razvlačenje u koje se mogu smjestiti 2 dodatne osobe. U ovoj sobi mogu spavati ukupno 4 osobe.

Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu s kadom. Sobe su opremljene klima uređajem, Wi-Fi-jem i LCD SAT TV-om. Pored hotela nalazi se privatni parking sa ukupno 7 mjesta.

Contact

Message has been sent successfully.