Apartman s prekrasnim pogledom na more

254.000€ · Stan · Prodaja / For Sale

Prodaju se luksuzni apartmani u modernoj novogradnji s fantastičnim panoramskim pogledom na more, Velebit i mjesto Vinjerac. Zgrada se nalazi svega 170 m od mora i prekrasnih plaža. Apartmani su stvoreni za idealan luksuzan odmor uz more.

Ovaj se apartman nalazi u prizemlju zgrade a raspolaže parkirališnim mjestom, vlastitim vrtom i svojim bazenom. Apartman se sastoji od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, dvije spavaće sobe od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu, te zasebne kupaonice i lođe. Sveukupna površina stana iznosi 81,84 m2, a s pripadcima, vrtom od (66,49 m2), bazenom (31,60 m2) i parkirališnim mjestom apartman ima sveukupnu neto korisnu površinu od 108,04 m2.

Radi se o modernoj i kvalitetnoj novogradnji čiji je dovršetak predviđen za svibanj 2020. godine.

Zgrada je rađena izuzetno kvalitetno, ciglenim termoblokom, postavlja se termoizolacija od čak 15 cm što omogućuje zadržavanje idealne temperature. Sve prostorije su klimatizirane i postavljeno je podno grijanje. Prozori su aluminijski s troslojni staklomi griljama. Ulazna vrata u stan su protuprovalna i protupožarna. U vrtovima će biti postavljeno navodnjavanje.

Značajke / Features

Mjesto / Place

Zadar, Croatia

Ana Marcelić

Head of Office, Zadar

0916130675

Licencirani agent pri posredovanju u prometu nekretnina.

Contact

Message has been sent successfully.