We sell homes that make you happy

Vila na top lokaciji u blizini Zadra

Lokacija: Zadar

Cijena: 2.000.000,00 €

Cijena po m2: 7.246,38 €

276 m2

Broj soba: 5

Spavaće sobe: 4

Kupaonice: 4

Pogledajte galeriju

Opis


Vila će biti smještena u prvom redu do mora i plaže, na najatraktivnijem dijelu zadarskog područja.

Vila je smještena na zemljištu pravokutnog oblika površine 700m2, južne orijentacije, s direktnim izlazom na šljunčanu plažu s kristalno čistim morem.(bez ceste između zemljišta i mora) .

Prostire se na dvije etaže:

u prizemlju se nalazi veliki dnevni prostor otvorenog koncepta koji zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom tvori površinu od preko 68m2, u ovom prizemnom dijelu nalazi se još soba s pripadajućim garderobnim prostorom, velika kupaonica, velika terasa kao i dvije pomoćne prostorije ,

na katu koji je cijeli zamišljen kao spavaći dio vile, nalaze se tri velike komforne sobe svaka s vlastitom kupaonicom i garderobnim prostorom, sobe su okružene velikom terasom s koje se prostire otvoren pogled na more i obližnje otoke.

Vrt je zamišljen kao mjesto druženja na otvorenom, biti će prepun kutaka za gastronomska i hedonistička druženja, okružen mediteranskim biljem koji će tvoriti prirodan hlad u ljetnim mjesecima, a na njemu će dominirati bazen sa svojim sunčalištem.

Početak gradnje 9 mjesec 2021 godine . U ovoj fazi potencijalni kupac se može uključiti sa svojim željama . Vila ima ukupno 275 m2 netto !

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte !

Šifra: #63673

Tlocrt

Ova nekretnina nema priloženi tlocrt.

Kontaktirajte nas

Slične nekretnine