We sell homes that make you happy

Vila na dubrovačkoj rivijeri

Lokacija: Dubrovnik

Cijena: 1.875.000,00 €

Cijena po m2: 6.250,00 €

300 m2

Broj soba: 5

Spavaće sobe: 4

Kupaonice: 4

Opis

Vila se nalazi na dubrovačkoj rivijeri. Smještena je usred prirode, okružena maslinicima i autohtonim raslinjem te s predivnim pogledom na more.

Riječ je o luksuznoj vili s pet zvjezdica, udaljenoj od centra Dubrovnika svega 12 km i par minuta vožnje od slavnog Arboretuma. U blizini vile također se nalazi i poznati turistički resort Sun Gardens. Vila nosi ime slavnog državnika iz 16. stoljeća, Piera Soderinija, koji je upravo ovdje, u blizini mora i usred predivne prirode, u mjestu poznatom po čistom, svježem zraku, pronašao svoje utočište.

Iako djelomično inspirirana poviješću, vila nudi svu udobnost modernog doma, sa svojom prostranošću i minimalističkim dizajnom koji na najbolji način spaja komfor, hedonizam, estetiku i funkcionalnost. Vila je smještena na imanju površine 1.000 m2 te ima uređenu okućnicu s mediteranskim vrtom, maslinikom, bazenom i roštiljem.

Unutrašnjost vile sastoji se prostrane otvorene kuhinje s dnevnim dijelu u prizemlju, dok se 4 velike spavaće sobe s kupaonicama nalaze na katu. Položaj vile je istok-zapad što omogućuje maksimalnu osunčanost lokacije tijekom dana.

Šifra: #46794

Tlocrt

Ova nekretnina nema priloženi tlocrt.

Kontaktirajte nas

Slične nekretnine