We sell homes that make you happy

Raj na Kornatima

Lokacija: Zadar

Cijena: 1.800.000,00 €

Cijena po m2: 4.306,22 €

418 m2

-

-

-

Opis

Na prodaju rijetka nekretnina u uvali na Kornatima , jednoj od najljepših i najsigurnijih prirodnih luka na Jadranu, omiljenom sidrištu nautičara i dnevnih izletnika nudimo vam iznimnu nekretninu. Na području Parka prirode Kornati strogo je zabranjena izgradnja novih objekata te je ova nekretnina jedinstvena i iznimna za ulaganje .

Zgrada smještena na parceli od 898 m2, ukupne je površine od 418 m2, sa terasom od 313 m2 sa mogućnošću nadogradnje, te dvorištem od 167 m2. Objekt je na rivi na samom moru od kuda puca pogled na kristalno plavu površinu u srcu netaknute nestvarne ljepote prirode.
Sto metara iznad nalaze se prekrasni kameni klifovi, a 300 metara dalje nalazi se slano jezero Mir poznato po svojim terapeutskim svojstvima i ljekovitom blatu.

Blizina grada Zadra, Nacionalnog parka Kornati, Dugi otok sa svojim prekrasnim Parkom prirode Telašćica još više čine atraktivnim kako posjetiteljima tako i potencijalnim ulagačima. Komadić raja uz more za svaku je preporuku .  Pristup objektu moguć je brodom, autom te helikopterom .

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte !

Šifra: #46289

Tlocrt

Ova nekretnina nema priloženi tlocrt.

Kontaktirajte nas

Slične nekretnine