We sell homes that make you happy

Predivna vila nadomak grada Poreča !

Lokacija: Poreč

Cijena: 699.000,00 €

Cijena po m2: 3.177,27 €

220 m2

Broj soba: 5

Spavaće sobe: 4

Kupaonice: 2

Opis

Na samo nekoliko kilometara od centra Poreča smjestila se ova po mnogočemu posebna vila s bazenom. U prvom redu, tu je zanimljiv dizajn koji je spojio geometrijske linije moderne gradnje s tradicionalnim materijalima te zanimljivom okućnicom koja je također čistih linija, omeđena urednim, zelenim travnjakom koji ima automatsko navodnjavanje.

Vila raspolaže s ukupno s 220 m2 prostora. Njega čine veliki open space dio koji objedinjuje blagovaonicu, vrhunsku kuhinju s otokom i hladnjakom za vino te udoban i profinjeno uređen dnevni boravak s ostakljenim kaminom, a tu su i četiri spavaće sobe od kojih je jedna u prizemlju. Glavna spavaća soba je en suite, nalazi se na katu, a iz nje se izlazi na veliki balkon od 25 m2 s kojeg se pruža očaravajući pogled na more i Alpe. Druge dvije spavaće sobe na katu dijele kupaonicu, a pripada im i lijepi walk in garderobni ormar. Do kata vode lijepe drvene stepenice s ogradom od kovanog željeza.

Za potpuni doživljaj uživanja u ovoj sjajnoj nekretnini u okućnici od 647 m2 je i bazen dimenzija 10×4 metra te natkriveni prostor s roštiljem i stolom. Vila je građena iznimno kvalitetno, štiti je video nadzor, a kompletno će biti okružena kamenim zidom i bujnim zelenim raslinjem. Ujedno je i energetski učinkovita, jer je ispod kamena izolacija debljine deset centimetara, a u cijeloj nekretnini postavljeno je podno grijanje s wi-fi termostatima kojima se može upravljati na daljinu.

Šifra: #62984

Tlocrt

Ova nekretnina nema priloženi tlocrt.

Kontaktirajte nas

Slične nekretnine