We sell homes that make you happy

Dizajnerska vila s pogledom na zadarski arhipelag

Lokacija: Zadar

Cijena: 950.000,00 €

Cijena po m2: 3.064,52 €

310 m2

Broj soba: 5

Spavaće sobe: 4

Kupaonice: 4

Opis

Dizajnerska vila u Zadru sa koje se pruža fantastičan pogled na zadarski arhipelag .

Vila je ograđena i pruža potpunu privatnost i mir, a ulazni kaskadni vrt i niz otvorenih ozelenjenih terasa što upotpunjuje kvalitetu življenja.

Vila se sastoji od prizemlja u kojem se nalazi kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak, prostor za zabavu, sauna, jacuzzi, spremište i stubište. Na katu se nalaze 4 spavaće sobe sa kupaonicama. Podno grijanje u svim prostorijama, kazetni klima uređaji.

Glavne odlike što vilu čine jedinstvenom na našem području su prozračnost, okupanost suncem te elegancija na potpuno novoj razini zahvaljujući panoramskih staklenih stijena koje omogućuju otvorenu komunikaciju unutarnjeg prostora s vanjskim. 

Spomenuta elegancija provlači se kroz cijeli prostor, u kojem je sjajno formirana kombinacija minimalizma i funkcionalnosti kroz bjelinu kamena u raznim kombinacijama, ali i toplinu drva te dizajn luksuznih komada namještaja.

Vrhunska nekretnina u svakom pogledu i zaista rijetkost na tržištu nekretnina za Vaš cjelogodišnji boravak ali ujedno predstavlja i izuzetnu poslovnu investiciju. Veličina parcele 942 m2 .

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte !

Šifra: #46505

Tlocrt

Ova nekretnina nema priloženi tlocrt.

Kontaktirajte nas

Slične nekretnine

Cijena: 790.000,00 €

167 m2

Broj soba: 4

Spavaće sobe: 3

Kupaonice: 3