MAG 330

Cijena: Na upit

Opis

Izdižući se iznad horizonta novog razvoja City of Arabia u Dubaiju, MAG 330 je stilski raspored estetike i praktičnosti, osiguravajući to da oblik i funkcija idu ruku pod ruku. Arhitektura zgrade odražava praktičnost u svom najiskrenijem, najljepšem obliku. Sa svojom prepoznatljivom glavnom strukturom u obliku slova L, projekt podržava životni standard visoke klase. MAG 330 dizajniran je za maksimalnu udobnost i stil s besprijekornim interijerima i nizom pogodnosti; uključujući bazen i vlastiti zdravstveni klub.

Prostrani jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi nude vrhunske životne standarde upotpunjene najfinijom završnom obradom. Ovo osigurava da su stanovi MAG 330 upravo ono što su trebali biti: dizajnirani za kvalitetan život.

Glavni plan za City of Arabia koristi tlocrt u obliku lepeze. Ovaj kompleks mješovite namjene zauzimat će više od 185 hektara zemlje, sa sjevernom središnjom točkom lokacije duž Emirates Roada, dajući stanovnicima brzi pristup kultnim odredištima u Dubaiju. Uz samo 20 minuta do Dubai Malla, Burj Khalife i Muzeja budućnosti, mjesto je također u neposrednoj blizini Dubai Int. zračne luke koja je udaljena samo 24 km. City of Arabia zamišljen je kao samostalna urbana metropola koja može primiti 34.000 stanovnika, a uključivat će trgovačke centre, trgovine, F&B outlete, kao i komercijalne i stambene tornjeve.

Cijena: Na upit
Dodaj u omiljene
Nekretnina je dodana u omiljene. Idi u omiljeno
Od: 52 m2
Broj stanova: 63
Rok izgradnje:
listopad 2025

Kontaktirajte nas

Slične nekretnine