ADRIA EUROPE GROUP: Luksuzne nekretnine za one koji prepoznaju kvalitetu i ljepotu

Visoka kvaliteta gradnje, vrhunsko uređenje interijera i pogled koji oduzima dah – tri su glavne odrednice luksuznih nekretnina koje gradi Adria Europe Group.

Riječ je o brendu koji je na hrvatskom tržištu nepune 3 godine no doživljava strelovit uzlet. Razlog tome može biti spomenuta kvaliteta koja se primjećuje u svakom segmentu stambenih objekata, ali i vizionarstvo osnivača Adria Europe Grupe, Roberta Kralja.

„Nekome je teren samo prazan komad zemlje. Ja ne gledam ono što nedostaje već vidim ono što će na tom mjestu biti. Zato ne razmišljam puno o kupnji terena – odmah znam je li to to“, ističe građevinar.

Za Adria Europe Group graditi nekretnine znači stvarati

Svoj je karijerni put Robert započeo i htio graditi u nogometu no ozljeda ga ja primorala da se okrene drugom zanimanju i pronađe novu poslovnu strast. Iako je uz nogomet i dalje vezan, građevina ga je privuklo i njome je fasciniran jednako danas, kao što je bio na početku.

„Ono što me najviše privuklo tom poslu jest, jednostavno, mogućnost da nešto stvoriš. Radiš puno, posvećeno i detaljno, prolaze tjedni i mjeseci, ali jednom kada se objekt izgradi on tamo ostaje. Nešto ostavljate iza sebe i imate vidljiv dokaz da ste napravili nešto lijepo i potrebno“.

Upravo ga je taj moment stvaranja privukao građevini, ali i potaknuo da osnuje Adria Europe Group, koja je fokusirana na projektiranje i izgradnju luksuznih nekretnina u zemlji koju Robert obožava – Hrvatskoj. Iako i dalje radi u Berlinu, u kojem se školovao i u kojem je  proveo veći dio života, Robert Kralj obožava Lijepu našu te koristi svaku priliku da ju posjeti. Zadar je grad u kojem, uz Varaždin, gdje je sjedište tvrtke koju je osnovao s prijateljima, uživa provoditi vrijeme.

villa more sukošan
Projekt u realizaciji: Vila More, Sukošan

Luksuzne nekretnine najvišeg standarda na svakoj lokaciji

Ne čudi stoga što je prvi projekt Adria Europe Grupe bila upravo luksuzna stambena zgrada u Sukošanu, mjestu nedaleko pored Zadra.

„Standard nam je iznimno bitan, to je nešto po čemu želimo biti prepoznati. Nekretninu istog standarda gradit ćemo na svakoj lokaciji. Bilo da je riječ o prometnijem gradu poput Zadra, gdje je trenutno u pripremi projekt stambenih zgrada na Vjetrenjaku ili nekom drugom mjestu uz more, na top lokaciji“.

Od svoje vizije high end nekretnina Robert Kralj ne odstupa, bilo da je riječ o gradnji luksuznih stanova, kuća ili pak vila.

„Perfekcionist sam – kad radim za sebe i kad radim za druge. Bitno mi je da je sve na svome mjestu i onako kako treba biti. Želimo apsolutnu kvalitetu, udobnost i dizajn koji očarava – tu nema kompromisa“.

Nekretnine koje gradi Adria Europe Group namijenjene su tako svima onima, domaćim ljudima i strancima, koji traže i znaju prepoznati upravo – kvalitetu i ljepotu.

luksuzna vila bluemarina sukošan
Projekt u realizaciji: Vila Bluemarina, Sukošan

Partnerstvo s Best Real Estateom

Sve se nekretnine nalaze prvi red do mora, pružaju apsolutni komfor i užitak boravka u prostoru. Uz pomoć vrhunskih stručnjaka i kreativnih arhitekata, stvaraju se domovi koji će, u konačnici, ljude učiniti zadovoljnima i sretnima. Upravo ono što je i misao vodilja Best Real Estatea pa nije stoga čudno da su ova dva brenda – partneri.

„Kod Best Real Estatea, odnosno Davora koji stoji iza njega, najviše cijenim profesionalizam koji se osjeti u svakom segmentu rada. Slično razmišljamo kada su u pitanju nekretnine, percipiramo i doživljavamo luksuz na isti način. Tu je, naravno, i obostrano poštivanje koje je kamen temeljac svakog poslovnog odnosa“.

Best Real Estate tako je ekskluzivni zastupnik luksuznih nekretnina koje Adria Europe Group gradi. Trenutno je to nekoliko stambenih objekata, luksuznih stanova i vila u neposrednoj blizini Zadra. U ponudi Best Real Estatea tako će se uskoro naći i jedna Robertu posebno draga i nekretnina na koju je ponosan – Villa More u Sukošanu.

Kako izgledaju projekti u izgradnji pogledajte na web stranici Adria Europe Group, a uskoro i na našem webu. Ako vam neki od njih posebno zapne za oko, javite nam se, tu smo za sva vaša pitanja!

Povezani blogovi i novosti