O nama

Dobrodošli na internet stranice BEST REAL ESTATE, poslovnog sustava pri posredovanju kod prodaje, kupnje, zakupa, najma nekretnina. Na našim stranicama možete pronaći cjelokupnu ponudu najekskluzivnijih nekretnina na Jadranu,te uz redovnu ponudu nekretnina koju možete naći na našem portalu također za INVESTITORE imamo ponudu kapitalnih investicija, projekata, marina, hotela… koje ćemo Vam dostaviti na Vaš konkretan upit. Agencijska provizija u slučaju kupnje iznosi 3% od prodajne cijene nekretnine.

O Vama će brinuti tim iskusnih agenata koji će Vas pratiti od prvog kontakta ,prezentacije ,savjeta do same primopredaje nekretnine uz kontrolu i koordinaciju s odvjetničkim te javnobilježničkim uredom, ovlaštenim arhitektima, geodetima, građevinskim inženjerima, poreznim savjetnicima, nudimo vam sigurnost u kupnji ili prodaji nekretnine.

Naša misija


S uredima u Zadru i Splitu te s našim Partnerima na cijeloj obali spremni smo u svakome trenutku odgovoriti Vašim željama-zahtjevima, u što kraćem vremenskom roku za odabranu nekretninu na svakoj lokaciji. Dugogodišnje iskustvo u posredovanju garancija je kvalitete i zadovoljstva naših klijenata! Hvala Vam što ste posjetili naš web-site, obratite nam se s povjerenjem!

S poštovanjem, Vaš Best real estate team,

“VAŠ PARTNER ZA NEKRETNINE U HRVATSKOJ“

Tim


Davor Perišić, CEO & Founder
- Diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu –smjer marketing 1995. godine
- Bogato radno iskustvo na menadžerskim poslovima
- komercijalni direktor Sonik,direktor prodaje i marketinga Plodine, direktor prodaje i marketinga Kutjevo vinarija, izvršni direktor koš. klub Zadar, project manager Fleury Michon
- U nekretninskom biznisu od 2008
Ivana Piljić, Head of Office Split
- Diplomirala na Fakultetu prometnih znanosti u Zagrebu 2007. g.
- Bogato iskustvo pri posredovanju u prometu nekretnina
- Radila na rukovodećim pozicijama agencija poznatih franšiznih brendova
- Položila stručni ispit za voditelja poslovnice agencije za nekretnine
- Upisana u imenik agenata Hrvatske gospodarske komore
Dina Lončar, sveučilišna prvostupnica kulture i turizma
- Bogato radno iskustvo u posredovanju kod prodaja nekretnina
- Agent s licencom od 2011.